PT Lean Consulting AB

Norra Skeppsbron 7A
803 10 Gävle

Scrolla ned för personliga kontaktuppgifter.

Thomas Englund

Senior Lean Consultant, CFO

Tel: +46 72-512 67 00

Email: thomas@ptlean.se

Kort om Thomas Englund

Thomas påbörjade sin LEAN-karriär inom Godisindustrin där han har haft förmånen att använda LEAN-verktygen på GEMBA och se nyttan av dessa över hela Europa. Under sina år inom godis-industrin var Thomas en av skaparna av företagets produktionssystem, där han även blev ansvarig för 5S i Europa. I Thomas CV hittar man bl.a. funktioner såsom: skiftledare, projektledare, teamledare, LEAN-coach och produktionschef. Även på fritiden har Thomas jobbat med förbättringar där räddningen av idrottsklubben Andersbergs IBK och deras uppbyggnad av ungdomsverksamheten är kronan på verket.

Peter Bostedt

Senior Lean Consultant, CEO

Tel: +46 72-512 68 00

Email: peter@ptlean.se

Kort om Peter Bostedt

Peter är i grunden ekonomi-ingenjör och startade arbetslivet som säljare på IKEA. Han har efter detta arbetat i många ledande roller inom livsmedelsbranschen. Peter har 16 års erfarenhet av LEAN-utveckling på en global arena och är utbildad av Toyota i Nagoya Japan, JMAC Japan samt Kaizen Institute Japan. Peter är en utåtriktad person med passion för utveckling av människor via LEAN-filosofin. Peter älskar människor, fjäll & hav.

Per Lindquist

Senior Lean Consultant

Tel: +46 72-586 49 00

Email: per@ptlean.se

Kort om Per Lindquist

Per blev introducerad i LEAN production när han började arbeta inom livsmedelsindustrin och blev direkt övertygad om vilka fördelar denna filosofi ger. Han utbildade sig vidare i ämnet och har sedan dess haft ledande roller inom organisationer som vill implementera eller utveckla sina LEAN-program. Per har i sin yrkesbana bl.a. arbetat som lineoperatör, teamcoach, produktionsledare, verkstadschef, LEAN koordinator och projektledare och varit verksam inom bl.a. charkuteri-, livsmedels- och fordonsindustrin.

Jonas Hofvenstam

Senior Lean Consultant

Tel: +46 72-512 87 00

Email: jonas@ptlean.se

Kort om Jonas Hofvenstam

Jonas kommer närmast från Sandvik Materials Technology där han har jobbat i olika chefsroller inom logistik och produktion, som LEAN-koordinator med uppdrag i Europa och Asien samt som handledare i ledarskapsutbildningar.

Hans passion för LEAN inleddes för 13 år sedan när han var med och startade upp SMT Business System, som Academy manager och förändringsledare. Förutom maskinteknik och företagsekonomi har han studerat pedagogik, och förändringsledning. Han är också utbildad av JMAC i Japan.

– Det känns inspirerande att ansluta sig till teamet och få vara med och leverera tjänster som frigör potential och berör människor och företag på djupet

Gustaf Wikström

Lean Consultant

Tel: +46 72-516 71 00

Email: gustaf@ptlean.se

Kort om Gustaf Wikström

Gustaf har en 3-årig kandidatexamen inom ledarskap och företagsutveckling via Uppsala Universitet och är även utbildad coach via Skandinaviska Ledarhögskolan. Gustaf har tidigare erfarenheter från bland annat Sandvik inom både marknad och produktion och driver ett eget företag inom hälsa och personligt ledarskap. När Gustaf inte jobbar är han gärna ute i naturen och på sjön, umgås med vänner, tränar eller sportar.